Liselore Stap

Liselore in 3 woorden: creatief, nieuwsgierig en ondernemend. Of maak er maar 4 van, want ik ben dol op avontuur en saai binnen de lijntjes kleuren is niet aan mij besteed.

Het creëren van reiscontent is wat ik het liefste doe. Niet zo verwonderlijk voor een meisje dat al op haar 9e met haar neus in de atlas zat, altijd alles wil weten en zelden haar mond dichthoudt. Over vreemde culturen, onontdekte plekken, mysterieuze mensen, historische steden, maar ook over de wereld om mij heen. Een (digitale) avonturier die haar bevindingen met & over de wereld op haar Instagram deelt.

Als visual storyteller ben ik begonnen met fotograferen. Door middel van mijn fotografie probeer ik mijn verhalen te vertellen. In mijn beelden probeer ik de plek waar ik ben zo goed mogelijk weer te geven. De sfeer, de mensen die indruk op mij maken, de natuur en de prachtige landschappen wil ik graag delen met anderen. Het liefst fotografeer ik mensen. Dat kunnen zijn de lokale bewoners van de plaatsen die ik bezoek maar ik kom zelf ook vaak in mijn foto's voor. Hierdoor kan ik mijn volgers echt meenemen op reis. Ik laat me inspireren door de omgeving waar ik me bevind. Ook kijk ik veel naar het werk van andere fotografen, met name op Instagram. Als ik van mijn volgers te horen krijg dat mijn fotografie hen heeft geïnspireerd om ook een bepaalde bestemming te bezoeken ben ik trots.